Kontruktörer och arkitekter Komplexa & enkla lösningar

Sammansatta profiler

Ofta är det rationellt att låta GLT Herrljunga sätta samman material till en färdig produkt. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom profilbeläggning resonerar vi i många fall tillsammans med kunden fram en lösning som utgörs av sammansatta profiler.

Vikprofiler

Folie är stark nog att i vissa konstruktioner agera gångjärn. Vi mantlar helt enkelt fram material ur vilken vi fräser vinklade spår i vår CNC genom hela kärnan för att låta folien på andra sidan ha en funktion som just gångjärn. På detta sätt kan vi effektivt ta fram rationella lösningar, exempelvis ljuddiffusorer.

Ribbväggar/tak

Ofta kan den enklaste av lösningar framstå som komplex. Ribbor i trä är ett vanligt inslag i offentlig miljö. Vanligtvis tänker man sig ribbor i massivträ. Tar vi istället fram dessa i fanerad eller folierad MDF sparar vi tid och pengar i spikraka ribbor, kvistfria, sprickfria, samt att vi kan leverera dessa exaktkapade.

Från ax till limpa

I våra packningslinor kan vi plasta och/eller paketera i papplådor direkt till kund. Även ges möjlighet att streckkoda för snabb hantering i butik eller på bygget.

Montering

I vår montering kan vi om kunden önskar sätta samman profiler till en färdig produkt/möbel.