Bygg Dörr & Glaspartier

Karmämne

Karmämnen kan utgöras med en kärna av MDF eller massivträ. Vi mantlar med faner eller folie efter våra kunders önskemål.

Elzon

Elzon

Elzoner tar vi regel fram med vitfolierad (0500 alt 0502) 12-19mm MDF som kärna. Naturligtvis producerar vi detta efter våra kunders önskemål.

Frameless

Topplock (framelss)

Med en kärna av i regel 12-16 mm MDF folierar vi med vår bredmantling till de format och foliereferenser projekten föreskriver.

Foder & Sockel

Dörrfoder produceras mot våra kunders önskemål. Kärnan utgörs i regel av MDF som mantlas med faner eller folie, vanligtvis med vit folie i NCS 0500 eller 0502.

Övergångslist (trappnos)

Med AC3 laminat belägger vi aluminiumprofiler så som övergångslister, eller trappnosar. Detta laminat är helt reptåligt och klarar utsatt miljö utan problem. Kan fås med dekor för att matcha kringmiljön.

Tröskel (massivträ)

Övergångströskel i massivträ. Vanligtvis kör vi fram detta ur Amerikansk vitek, men kan mot förfrågan även produceras ur annan vara. För att säkerställa denna produkts slittålighet lackar vi vanligtvis med UV-lack. Vi kan även ombesörja krympplastning, etikettering och paketering.